länsförsäkringarLänsförsäkringar är ett företag som erbjuder bank och finanstjänster, varje bolag inom länsförsäkringar har unika erbjudanden för att just passa dig beroende på vart du bor. Det är en heltäckande försäkringstjänst. Dels så kan du få många fina rabatter samt generösa erbjudanden när du byter till länsförsäkringar som bank. Det är en bank som har flest nöjda kunder i Sverige och det beror till stor del på att de alltid strävar efter att finnas för sina kunder. Du kan därmed känna dig väldigt trygg när du vänder dig till länsförsäkringar och tecknar ett avtal, oavsett om det handlar om ett billån eller om dina boendekostnader. De ser till att alltid finnas nära dig så att du kan vända dig till ett lokalt kontor där de förstår vad det handlar om.

Om du är missnöjd med Länsförsäkringar

Länsförsäkringar ägs av kunderna, därför är det väldigt viktigt för dem att du känner dig bra bemött oavsett vad det handlar om. Du kan alltid som exempel begära att ett beslut ska överklagas om det har kommit upp nya omständigheter kring det hela eller vända dig direkt till dem för att få svar på varför de agerar som de gör om du är missnöjd. De har som mål att alltid vara tydliga och hjälpa dig på bästa sätt oavsett vad det gäller.

Därför kan du ha dem som privat bank men även vända dig till dem om du vill teckna ett billån eller ett bolån, men du kan även vända dig till dem när du vill försäkra din nyköpta bil. Det är en trygghet för många att alltid ha samma aktör i samhället att vända sig till oavsett vad det gäller, när du har både försäkringar och bolån tecknade på ett och samma ställe så får du samtidigt en bättre översikt för hur det ser ut.